https://www.youredm.com/2018/05/08/wired-music-week-finalizes-program-for-inaugural-events-announces-contest-in-partnership-with-ade/

Pe măsură ce muzica de dans s-a dezvoltat în continuare, companiile și artiștii care aspiră spre acest gen, îmbrățișează interconectivitatea și își construiesc rădăcinile în locuri noi. Wired Music Week găzduiește evenimentul la Tamarind Squar, din orașul Cyberjaya, aflat la doar 30 de minute de centrul orașului Kuala Lumpur din Malaezia, în perioada 13-15 mai 2018.

Compania cuprinde o gamă largă de promotori de evenimente, reprezentanți ai locațiilor, artiști și delegați ai industriei din comunitățile locale, regionale și internaționale, care acoperă Germania, Australia, Olanda, Marea Britanie, Taiwan, Filipine, Japonia, Suedia , Malaezia și Thailanda.

Printre sponsorii și partenerii de marcă sunt  Monster Energy Drinks, V-Moda, Splice, mărcile globale UKF, Revealed și mulți alții.

Îți mulțumim pentru vizită !

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți din industrie sau cu concursurile organizate de noi, te poți abona la micul nostru newsletter. Promitem să nu trimitem mai mult de 1 email pe săptămână !