Celebrul duo de DJ belgieni și producători Dimitri Vegas & Like Mike au dat lumii cel mai nou videoclip al piesei ” THE HOUSE OF HOUSE “. Videoclipul conține secvențe ale interpretărilor celor doi alături de Vini Vici pe marile scene, incluzând aici și bine cunoscutul festival de muzică electronică Tomorrowland.

Melodia în sine, confirmată și în video, ne arată un mare început de petrecere, pregătită pentru orice ring de dans al oricărui festival din lume. Cu vara foarte aproape de noi și mai ales cu începutul sezonului de festivaluri, nu este nici un dubiu că Dimitri Vegas și Like Mike au lansat un astfel de video pentru a încălzi publicul și pentru a-l pregăti de un nou sezon în forță. Fiind unele dintre cele mai reprezentative nume prezente pe scena EDM în ultimii ani, duo-ul este gata să răstoarne încă o dată topurile.

Îți mulțumim pentru vizită !

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți din industrie sau cu concursurile organizate de noi, te poți abona la micul nostru newsletter. Promitem să nu trimitem mai mult de 1 email pe săptămână !