Salut, head-bangers! Astăzi TOP $HELF ne-a dăruit un cadou pe Soundcloud cu denumirea de GAS. Acesta este un producător de bași grei care a aterizat în atenția noastră după piesa intitulată ” GIVE IT UP “. Melodia a fost lansată în cadrul ” ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS BASS VOL 2 ” aparținând trio-ului de la BLACK TIGER SEX MACHINE prin casa de discuri Kannibalen Records, acest mix având 8 track-uri alături de YookiE, Sullivan King și mulți alții.

În acest nou single GAS, care a apărut pe Uprise Music, accentuează influențele de metal pe un ritm intens. Piesa este terifiantă, un exemplu de nebunie controlată de bași grei alături de drop-uri vocale de efect. Melodia este obscenă, curată și diabolică în cele mai bune moduri posibile. Pregătește-te să-ți miști gâtul până la epuizare în momentul în care dai PLAY.  Piesa o poți găsi mai jos cu un direct link către Soundcloud.

 

Îți mulțumim pentru vizită !

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți din industrie sau cu concursurile organizate de noi, te poți abona la micul nostru newsletter. Promitem să nu trimitem mai mult de 1 email pe săptămână !