The Chainsmokers au ajutat o tânără ce suferă de fibroză chistică să își îndeplinească visul

1 min


Fibroza chistică este cu adevărat o boală oribilă. Datorită naturii bolii, mulți dintre cei care suferă de această boală trăiesc până în jur de 30 de ani. O fată adolescentă din sudul Nevadei care suferă de boală a reușit să își îndeplinească visele, ajutata de The Chainsmokers în acest weekend. Artiștii s-au aliat cu Make A Wish  pentru acest lucru 🙂 .

Sarah Hodges, a visat întotdeauna să lucreze în industria muzicii electronice, în special pe partea de producție muzicală și ingineria sunetului. Mulțumită fundației Make A Wish din sudul Nevadei, Sarah a primit un imens ajutor cu privire la îndeplinirea acestui vis.

The Chainsmokers i-au făcut fetei o surpriză, venind cu un MacBook echipat cu softuri de producție muzicală și o librărie vastă de muzică, pentru a o ajuta pe tânăra fată să își înceapă cariera în producție muzicală. Sarah a spus că este o experiență cu adevărat copleșitoare și că  abia așteaptă să își înceapă cariera și să își îndeplinească visul.

Într-o lume în care toate știrile se pare că au o înclinație negativă, ne place să aflăm faptul că artiștii ajută oamenii să-și urmeze visele. Din partea EDM România, mulțumiri și îmbrățisări călduroase pentru Alex și Drew (The Chainsmokers), pentru că au ajutat-o pe tânăra Sarah în a-și duce visul mai departe.


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Matei Irinel Gabriel
EDM lover sincer 2011 . DJ in the freetime and copywriter.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *