The Chainsmokers au reușit și de această dată să fure inima iubitorilor de EDM din întreaga lume cu ultimul lor set dedicat Ultra Festival Miami acum câteva săptămâni. Dacă ne uităm atent la evoluția The Chainsmokers, cu siguranță vom observa cum sunetele respectiv producțiile lor au evoluat în ultima vreme și s-au schimbat cu mult față de ceea ce regăseam în trecut la ei. Acestea fiind spuse, nici nu există îndoială privind cariera și evoluția lor pe piața de EDM. Și pare că totul de abia începe pentru ei.

Pe pagina lor de Twitter, The Chainsmokers au anunțat un nou release săptămâna aceasta. Suntem tare curioși despre ce este vorba și așteptăm cu nerăbdare ! Chiar dacă în ultima vreme artiștii sau axat mai mult pe piese pop-dance/rock, cu siguranță următorul lor release va fi peste tot la radio și va fi printre topurile mondiale în materie de muzică. Tu ce părere ai ? Noul release va avea un sunet asemănător ca cel din Roses, sau va fi asemănător cu ultimele lor releaseuri ?

Photo Cred: RUKES

Îți mulțumim pentru vizită !

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți din industrie sau cu concursurile organizate de noi, te poți abona la micul nostru newsletter. Promitem să nu trimitem mai mult de 1 email pe săptămână !