Sebastian Ingrosso explică revenirea Swedish House Mafia și confirmă că sunt din nou împreună în studio

1 min


Am auzit deja foarte multe lucruri de la Steve Angello și chiar de la Axwell referitoare la reunirea și viitorul Swedish House Mafia, dar acum și Sebastian Ingrosso confirmă cele spuse până în acest moment.

Într-un interviu pentru publicația suedeză Metro, Ingrosso discută motivele revenirii trioului Swedish House Mafia în lumina reflectoarelor, confirmând, de asemenea, că după terminarea show-urilor programate pentru vară, cei trei se vor retrage împreună în studio.

Întrebat de ce acum, după cinci ani, Sebastian dă un răspuns relativ simplu: ”Am simțit că acum este momentul potrivit, și ne-a lipsit la toți trei să fim împreună pe scenă. Și mai presus de toate, avem fani care și-au dorit să ne reunim.”

El a confimat, de asemenea, că cei trei membrii Swedish House Mafia vor fi înapoi în studio din toamnă pentru ”a încerca să facă ceva distractiv împreuna”.

Însă, una din bombele aruncate în timpul interviului spune că proiectul lor Axwell /\ Ingrosso va fi lăsat la o parte în timp ce lucrează ca Swedish House Mafia. ”[Noi] o să îl punem pe raft. Cum spun mereu, sunt trei puncte, nu două plus încă unul. Dar cu siguranță vom avea în continuare și proiectele individuale la care vom mai lucra.”

Axwell /\ Ingrosso mai au câteva show-uri planificate până la finalul lui 2018, dar să nu ne așteptăm să îi vedem în lineup-uri și la anul.

Pot spune că aceste confirmări din partea lui Sebastian aduc speranțe la lucruri mari referitoare la Swedish House Mafia tuturor fanilor (inclusiv mie). Și poate că în 2019, cu ocazia aniversării de 5 ani a festivalului Untold, o să avem ocazia de a vedea aceste trei legende reunite pe scena de pe Cluj Arena. Let’s expect the unexpected!


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Pripasu Daniela
Sunt studentă, dar totodată sunt îndrăgostită de muzica electronică. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi viața mea fără ea și din acest motiv aș vrea să ajut și pe alții să o descopere.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *