Sebastian Ingrosso aduce noi indicii referitoare la reuniunea Swedish House Mafia

1 min


Acum este confirmat că Swedish House Mafia îşi vor face revenirea adevărată în 2019. Emoțiile au început să se formeze încă de anul acesta de la revenirea supergrupului la Ultra Miami. Încă de atunci au început să fie multe teasers pe social media pentru toți fanii nerăbdători, inclusiv Sebastian Ingrosso a vorbit despre asta în publicația suedeză Metro, spunând că vor pune proiectul Axwell/\Ingrosso pe raft şi se vot concentra pe trio.

„[Noi] îl vom pune pe raft. Cum spun mereu, sunt trei puncte, nu două plus încă unul. Dar cu siguranță vom mai lucra şi la proiectele individuale.”

Mai recent, Sebastian Ingrosso a postat un throwback video cu cei trei mixând împreună. Video-ul îi arată pe ei simțindu-se bine în timpul colaborării lui Sebastian cu David Guetta şi Dirty South ‘How Soon Is Now’, un clasic deja. Fanii cu siguranță speră să trăiască din nou astfel de momente anul viitor.

De asemenea, Steve Angello, într-un interviu pentru publicația suedeză Dagens Nyheter , a confirmat că cei trei au fost împreună în studio. Chiar dacă acest lucru nu ne spune nimic din ce ar putea să urmeze, nerăbdarea este prezentă, mai ales când Steve spune că trio-ul este ‘pregătit de treabă’. 2018 a fost un an pentru muzica progressive house, cum Swedish House Mafia sunt pionieri ai acestui gen, ne putem aştepta ca ei să se întoarcă în poziția de modele şi creatori de muzică nouă şi originală. Vom avea de aşteptat pentru anunțul oficial de la băieți sau de la management-ul lor pentru a clarifica situația, în acest timp ne putem refugia în munca lor şi să le celebrăm muzica ca niciodată până acum.


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Pripasu Daniela
Sunt studentă, dar totodată sunt îndrăgostită de muzica electronică. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi viața mea fără ea și din acest motiv aș vrea să ajut și pe alții să o descopere.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *