Raport: MTV achiziționează SnowGlobe Music Festival și vor să se extindă

1 min


MTV face niște mișcări importante în lumea festivalurilor. Compania, deținută de Viacom, a raportat cumpărarea festivalului SnowGlobe Music Festival, un eveniment de muzică electronică ținut anual în South Lake Tahoe, CA.

Line-up-ul de anul acesta include Above & BeyondDiploEric PrydzRezz și RL Grime, plus Big GiganticNGHTMRE b2b Slander1788-LEkaliBaauerAnna Lunoe și mulți alții. Peste 40 de artiști vor urca pe scenă în perioada 29-31 decembrie în cadrul primului eveniment din acest sezon.

Cu asta, MTV spune că ”face pasul natural către renaștere prin extinderea în lumea evenimentelor live”. Compania de televiziune speră să extindă festivalul SnowGlobe prin adăugarea mai multor date și locații peste tot în lume.

Mai mult, Chris McCarthy, președintele MTV, VH1, CMT și Logo descrie interesul particular al companiei asupra festivalului SnowGlobe, față de alte evenimente astfel: ”În lumea festivalurilor, unde multe evenimente au devenit foarte asemănătoare, SnowGlobe se remarcă prin mixul unic de muzică, sport și artă, ceea ce îl face favorit pentru artiști și audiența sa în creștere.”

Aceasta este o mișcare interesantă, dar o companie mare precum MTV nu ar trebui să aibă probleme realizând acest lucru. Urmăriți-ne pentru mai multe informații.


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Pripasu Daniela
Sunt studentă, dar totodată sunt îndrăgostită de muzica electronică. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi viața mea fără ea și din acest motiv aș vrea să ajut și pe alții să o descopere.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *