Odesza & Khalid fac echipă pentru o nouă colaborare de excepție

1 min


Câteodată ca să faci o colaborare de vis în viața reală este nevoie doar de o postare pe Twitter. În acest caz, Odesza a reușit să stabilească o astfel de înțelegere cu compozitorul Khalid.

Artistul Khalid a făcut valuri în industria EDM până în acest moment. Prima nebunie a fost colaborarea acestuia cu Marshmello pentru piesa „SILENCE„. După aceasta, ne este bine cunoscut faptul că el alături de Martin Garrix pregătesc o lansare împreună. Deja fiind un nume cunoscut în inustria muzicii electronice, este evident faptul că  Khalid vrea să se mențină sus cu astfel de colaborări.

Așa că, în momentul în care Odesza l-a contactat pe Twitter, el a fost total de acord. Toată treabă s-a desfășurat foarte cool prin două mesaje simple „Let’s do a tune together man” și Khalid confirmând prin ” Let’s do it” !

Cunoscând capacitățile ambilor artiști, acest featuring sună foarte promițător pentru urechile noastre. Ne  putem aștepta la un produs final în viitorul apropiat, chiar și Twitter a confirmat acest schimb de mesaje pe care îl puteți vedea mai jos.


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Matei Irinel Gabriel
EDM lover sincer 2011 . DJ in the freetime and copywriter.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *