Martin Garrix va colabora cu Rihanna pentru viitorul ei album

1 min


Nu a trecut foarte mult timp de când Rihanna s-a referit la ‘Lean On’ de la Major Lazer ca la muzică house și a comparat piesa produsă de Diplo cu ‘o piesă raggae într-un aeroport’. Această remarcă a popstar-ului american a iscat diferite reacții pe social media la acel moment, dar după sincerele scuze ale cântăreței, o colaborare între cei doi s-ar putea întâmpla în viitorul apropiat.

Cât pentru Diplo, nu a lăsat secret faptul că ar vrea să aibă o colaborare cu Rihanna într-o zi. A admis anterior că ‘Lean On’ le-a fost oferit și Rihannei și lui Nicki Minaj, dar în final i-a fost lăsat lui MØ când ambele superstaruri l-au refuzat. Totuși a spus următorul lucru:

O vreau doar pe o piesă Major Lazer, ea este ca artistul pe care nu poți să îl ai niciodată. Cred că înainte să terminăm, ea va fi pe o piesă de a noastră. Să sperăm. Dar dacă nu, chiar nu îmi pasă.”

Într-un interviu cu The Daily Star, Alesso a adăugat la poveste, menționând că Rihanna explorează, într-un final, lumea EDM pentru viitorul ei album. Potrivit publicației, Alesso a spus:

Am auzit că vrea să pună stăpânire pe topurile muzicale, avem niște prieteni comuni, deci o să vedem ce se va întâmpla cu acest plan.Ea are o voce ce se potrivește pe orice piesă, face ca orice cântec să sune minunat. Nu contează dacă e dance, house, sau o baladă, Rihanna le poate face pe toate.O să fie minunat.”

Pe lângă Diplo, Alesso i-a menționat și pe Calvin Harris, David Guetta și Martin Garrix ca artiști cu care Rihanna lucrează pentru viitorul album. Un tweet de la Diplo din acest weekend pare să confirme același lucru. După ce a anunțat că Major Lazer își vor încheia cariera, suntem curioși să vedem ce aduce viitorul și dacă vom avea o colaborare între Rihanna și Diplo.


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Pripasu Daniela
Sunt studentă, dar totodată sunt îndrăgostită de muzica electronică. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi viața mea fără ea și din acest motiv aș vrea să ajut și pe alții să o descopere.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *