Martin Garrix a cucerit lumea încă de la lansarea piesei “ANIMALS ” de acum câțiva ani. DJ-ul olandez a ajuns în top fiind desemnat locul 1 mondial în cadrul DJ MAG’s și producând atât de multe piese geniale încât am pierdut numărătoarea. Încă de la lansarea albumului ” STMPDMartin și-a continuat expansiunea în industrie și s-a propulsat în vârful celor mai titrați Dj de pe scena EDM. După colaborarea cu David Guetta și Brooks din anii trecuți pentru piesa ” LIKE I DO ” cerul a devenit singura limită pentru Martin.

Acum, singurul lucru ce îl mai avem de făcut este să așteptăm răbdători următoarea piesă, care cu siguranță va fi un nou hit, dar de această dată în colaborare cu cei de la LOOPERS. Piesa ” GAME OVER ” a fost anunțată pentru vinerea aceasta, 20 aprilie și abia așteptăm reacțiile internaționale. Chiar la timp pentru ce-l de-al doilea weekend din cadrul Coachella, șansele sunt foarte mari să auzim această melodie mixată de câteva ori, de către diferiți artiști. Asigură-te că vei da un play piesei în această vineri!

Îți mulțumim pentru vizită !

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți din industrie sau cu concursurile organizate de noi, te poți abona la micul nostru newsletter. Promitem să nu trimitem mai mult de 1 email pe săptămână !