Martin Garrix este nervos pe cei ce îi fură piesele nelansate

1 min


Cu toții știm cât de importantă este muzica nelansată încă pe marile rețele de promovare a muzicii, atât pentru artiști, cât și pentru labeluri. Data de lansare a unei piese este aleasă în funcție de niște criterii drastice cu toate că artiștii lasă persoanele să fie creative atunci când vine vorba de a testa o piesă nelansată în cadrul unui festival sau de a posta o părticică pe Instagram. Cu toate acestea, unii nu se mulțumesc doar cu  atât.

De această dată, cineva a piratat o piesă nelansată încă de către Martin Garrix și a lansat-o sub propriul său nume pe Spotify… Destul de neprofesionalist putem spune.

După cum putem vedea și din poza de mai sus, Martin Garrix este destul de supărat pe faptul că muzica sa nelansată încă, ajunge pe rețelele sociale. Acesta explică faptul că acesta este unul din motivele pentru care, el ezită să testeze noi piese nelansate încă în cadrul festivalelor mari, de teamă ca acestea să nu fie piratate și postate după pe internet. În cazul în care observi asemenea piese, ce poți face este să le raportezi. Așa vei putea încuraja artiștii să continue munca depusă și vei ajuta la stoparea acestui fenomen.

EDM ROMÂNIA susține artiștii de drept al titlurilor muzicale !


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Matei Irinel Gabriel
EDM lover sincer 2011 . DJ in the freetime and copywriter.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *