Markus Schulz lansează ‘’Upon My Shoulders’’ în colaborare cu Sebu de la Capital Cities

1 min


Cum Markus Schulz se pregătește de lansearea viitorului său album We Are The Light, acesta ne-a mai oferit o piesă de pe acesta numită ‘’Upon My Shoulders’’ în colaborare cu Sebu Simonian din duo-ul Capital Cities format în Los Angeles.

Între festivaluri și mix-urile extinse, fanii pot să găsească o combinație fantastică între elementele trance și progressive ale piesei, împreună cu versurile care te fac să cânți și tu în rând cu artistul.

‘’Am vrut mereu să fac o piesă despre ceea ce văd și simt atunci când performez la festivalurile de peste tot din lume și în fața a mii de fani’’ a spus Markus într-un interviu pentru Billboard . ‘’Refrenul pentru ‘Upon My Shoulders’ include, ‘carrying you upon my shoulders, so you can let go’. Exprimă exact ceea ce oamenii simt atunci când vin la festivaluri, uniți din toate părțile lumii. Toți ridică steagurile țărilor din care vin, se ridică unii pe umerii celorlalți, cântă, dansează și sunt plini de energie pozitivă. ‘Upon My Shoulders’ este despre ei, nu contează de unde vin, ce naționalitate au sau ce sex sunt. Cu toții suntem uniți de muzică într-o lume în care noi ne facem viitorul, și în care lăsăm toate grijile în urmă.’’

Ce mai trebuie să adaug este că la anul Markus va deveni ‘’pe jumătate român’’, după cum îi place lui să spună. Se va căsători cu logodnica sa, Adina Butar, pe 1 iunie în Ibiza. Într-un interviu pentru Kiss FM realizat la Untold, Markus afirmă că vrea ca nunta să fie o combinație de tradiții românești și americane dar și că nașul de cununie va fi bunul său prieten, Ferry Corsten. Deci putem să le urăm ‘Casă de piatră!’ și să îl așteptăm pe Markus să revină cât mai curând în România (ceea ce cu siguranță se va întâmpla mai repede decât ne gândim).

 


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Pripasu Daniela
Sunt studentă, dar totodată sunt îndrăgostită de muzica electronică. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi viața mea fără ea și din acest motiv aș vrea să ajut și pe alții să o descopere.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *