Logic și Marshmello sunt doi băieți care au venit în 2018 cu o misiune foarte clară. Marshmello lansează în fiecare săptămâna câte ceva nou în timp ce Logic ne-a cucerit inimile cu lirica perfectă de pe mixtape-ul ” Bobby Tarantino II “. Pe mixtape-ul menționat, cei doi au colaborat pentru melodia “ EVERYDAY ” ( a nu se confunda cu hit-ul lui Logic ” EVERYBODY ” ). Piesa a captivat întreaga lume și a fost în centrul atenției în timpul setului lui Marshmello. Totul se apropie de perfecțiune la această colaborare, de la versurile lui Logic, până la producția lui Mello, așadar nimic negativ de adăugat.

 

Încă de la apariția piesei într-un show a lui Mello din LA  acum câteva săptămâni, întreg globul a așteptat cu mari speranțe și un videoclip al acesteia. Așa că, dragi prieteni, am ajuns și aici. Logic a anunțat pe Twitter această lansare. Video-ul este la bază foarte amuzant, cu Marshmello îmbrăcat ca…Marshmello și Logic ca un bătrânel. Cel mai notabil aspect, este legat de părul lui Logic care este mai lung ca niciodată, făcând trecerea de la aspectul lui de tânăr la cel de bătrânel din videoclip. Este inclusiv o schimbare de tempo față de prima jumătate originală a piesei, unde era prezent un beat diferit și câteva versuri schimbate. În video, ei se află pe o câmpie și distrug echipamentele de birou. Videoclipul merită cu siguranță văzut iar piesa ascultată, așa că dă un play video-ului de mai jos!

Îți mulțumim pentru vizită !

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți din industrie sau cu concursurile organizate de noi, te poți abona la micul nostru newsletter. Promitem să nu trimitem mai mult de 1 email pe săptămână !