„Levels” o colaborare și o legăură puternică între Avicii și Skrillex chiar și după moartea lui Avicii

1 min


Vestea morții DJ-ului Avicii (n.r. Tim Bergling) s-a propagat foarte repede în întreaga lume dar mai ales printre colegii din sfera EDM care și-au exprimat sincere condoleanțe dar și părerile de rău pentru pierderea unui artist atât de tânăr care promitea atât de mult.

Cum domeniul muzicii electro-dance este împărțit pe diferite nișe răspândite în toate colțurile lumii este firesc ca nu toții artiștii ce o formează să se cunoască foarte bine sau sa fie neapărat prieteni buni, dar cu siguranță pot colabora foarte bine. Acesta fiind și cazul colaborării pentru „Levels” cu Skrillex.

Deși Skrillex este genul de artist pentru care muzica vorbește de cele mai multe ori în locul lui, a ținut să își exprime regretul și admirația față de omul și artistul Avicii prin intermediul unei retele de socializare:

„Remixul creat pentru Levels în 2011 nu mi-a părăsit niciodată setul de atunci. Și deși nu am fost prieteni foarte apropiați, am putut simți această adâncă tristețe prin conexiunea care s-a creat datorită acestei melodii.”

Așa cum era de așteptat Skrillex și-a exprimat și respectul față de activitatea colegului său dar și încercarea acestuia de a face față într-o industrie atât de dificilă:

” Tim era un geniu și un inovator, dar totodată [a rămas] modest și sensibil. Această industrie poate fi dură și de departe am putut vedea cum [Tim] a fost taxat de ea. Îmi doresc să îl fi îmbrățișat mai des și să-l asigur că totul va fi bine.”

Și noi urăm sincere condoleanțe prietenilor, familiei și colegilor de breaslă pentru pierderea suferită. Dar ne punem speranța în afirmația lui Skrillex că ” muzica este poate cel mai apropiat pas către nemurire” și că activitatea lui Tim va rămâne o parte din sufletul fiecăruia.

 


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *