Laidback Luke spune de ce a luat Hardwell o pauză în noul său vlog

1 min


Laidback Luke a discutat motivul din spatele retragerii neașteptate a lui Hardwell în ultimul său vlog, invitându-și prietenii DJ Chuckie și Dannic în conversație pentru a scoate la iveală adevărul din spatele acestui anunț. Celebru pentru seriile sale de vlog-uri, Laidback Luke înregistrează milioane de vizualizări pe YouTube săptămânal datorită fanilor lui care vor să vadă ce a mai făcut artistul, în timpul vieții sale nebune. Dar, de acestă dată, Luke, un bun prieten al lui Hardwell, a decis să abordeze un subiect mai serios.

După multele decese ale artiștilor din acest an, o discuție despre sănătatea mintală și-a făcut loc în lumea industriei muzicale. Când marea majoritate a fanilor au fost șocați de anunțul lui Hardwell, pentru prietenii lui a fost perfect de înțeles. Chuckie și Dannic au vorbit despre amintirile lor cu Robbert și au explicat că, pentru întreaga sa carieră de până acum, el mereu a pus cariera pe primul loc și succesul deasupra a tot ceea ce reprezenta viața sa personală. Eventual, acest lucru te obosește la un moment dat.

Puteți verifica vlog-ul lui Luke în link-ul de mai jos pentru a vedea ceea ce au spus exact cei trei despre acest subiect. Ceea ce aș mai avea de adăugat este că noi toți ar trebui să ne gândim că și el este un om care are nevoie de o pauză din când în când. Nu ar trebui să îl judecăm din acest motiv, ci din contră, ar trebui să îl susținem ca și până acum.

 


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Pripasu Daniela
Sunt studentă, dar totodată sunt îndrăgostită de muzica electronică. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi viața mea fără ea și din acest motiv aș vrea să ajut și pe alții să o descopere.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *