Probabil cel mai frumos mod de a-și arăta respectul pentru Avicii a fost închiderea setului cu piesa Without You la Coachella

 

Kygo și-a încheiat setul în cel de-al doilea weekend de Coachella cu piesa Without You și cu imagini în care era prezent Avicii, acestea rulând pe ecranul din spatele DJ-ului.

Deși Coachella este genul de festival unde artiști din diferite nișe ale industriei muzicale sunt prezenți și își încântă și distrează fanii, un moment atât de trist nu poate trece neobservat și nu poate fi uitat atât de repede.

Kygo afirmă pe profilul său de Instagram că nu ar fi început această călătorie în lumea muzicii electronice dacă nu l-ar fi avut ca mentor pe Avicii și că tot lui i se datoreaza faptul că a putut performa pe scena principală la Coachella weekendul trecut.

Nu putem spune mai multe cuvinte în afară de faptul că deși nu ne-am aflat la acest festival, emoția transmisă prin clipul de mai jos a ajuns și la noi:

 

Îți mulțumim pentru vizită !

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți din industrie sau cu concursurile organizate de noi, te poți abona la micul nostru newsletter. Promitem să nu trimitem mai mult de 1 email pe săptămână !