Premiile Pulitzer reprezintă o dinstincție la fel de importantă ca și premiile Grammy. De obicei, aceste premii merg către zona de muzică clasică și jazz. Oarecum, anul acesta premiul a mers către Kendrick Lamar pentru albumul său ” DAMN ” , făcându-l altfel primul artist rap care primește această dinstincție. DAMN a fost lansat în aprilie 2017 fiind cel de-al 4-lea album de studio al său.

Reprezentanții premiilor Pulitzer spun despre album că este o colecție virtuoasă de autenticitate și ritmuri dinamice ce captează complexitatea și modernismul vieții african-americane.

Lamar și-a anunțat astfel prezența pentru premiile Grammy de anul acesta, atrăgând tot odată multă atenție asupra lui. El a câștigat premiul pentru cel mai bun album rap ” DAMN “, cea mai bună prestație rap, cea mai bună melodie rap și cel mai bun videoclip pentru piesa ” HUMBLE “. Pe lângă toate acestea, ” DAMN “ a fost nominalizat și pentru multe premii Grammy.

Îți mulțumim pentru vizită !

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți din industrie sau cu concursurile organizate de noi, te poți abona la micul nostru newsletter. Promitem să nu trimitem mai mult de 1 email pe săptămână !