Dacă ești în căutarea unei noi senzații tari pe care să o pui pe repeat la nesfârșit, Jordan Jay iți oferă piesa “Treat You Right”. Acesta se întoarce în cadrul familiei Future House Music cu această nebunie.

“Treat You Right” a fost lansată în premieră în cadrul festivalului Ultra Music 2018 și a făcut valuri în industrie din acel moment. Vocale dulci, bași grei și dropuri masive – acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine noua piesa a artistului. Jordan a pus în această melodie tot ce ai nevoie pentru a îți satisface urechile! Mai jos v-am pus la dispoziție cuvintele pe care însuși artistul le-a folosit pentru a își descrie noua bijuterie.

“After what I thought was time being wasted, ‘Treat You Right’ is comprised of 5
separate tracks that I ended up throwing in the trash because I couldn’t get them where I wanted them to be. At some point I took all the elements I did like, and forged those into one track. For me, TYR really stands for perseverance” – Jordan Jay

Pune-o în playlist, descarc-o și lasă-ne și o parere aici despre piesa care după parerea noastră va domina această vară!

 

Îți mulțumim pentru vizită !

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți din industrie sau cu concursurile organizate de noi, te poți abona la micul nostru newsletter. Promitem să nu trimitem mai mult de 1 email pe săptămână !