Jordan Jay ne aduce următorul diamant al muzicii house prin piesa „Treat You Right”

1 min


Dacă ești în căutarea unei noi senzații tari pe care să o pui pe repeat la nesfârșit, Jordan Jay iți oferă piesa „Treat You Right”. Acesta se întoarce în cadrul familiei Future House Music cu această nebunie.

„Treat You Right” a fost lansată în premieră în cadrul festivalului Ultra Music 2018 și a făcut valuri în industrie din acel moment. Vocale dulci, bași grei și dropuri masive – acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine noua piesa a artistului. Jordan a pus în această melodie tot ce ai nevoie pentru a îți satisface urechile! Mai jos v-am pus la dispoziție cuvintele pe care însuși artistul le-a folosit pentru a își descrie noua bijuterie.

“After what I thought was time being wasted, ‘Treat You Right’ is comprised of 5
separate tracks that I ended up throwing in the trash because I couldn’t get them where I wanted them to be. At some point I took all the elements I did like, and forged those into one track. For me, TYR really stands for perseverance” – Jordan Jay

Pune-o în playlist, descarc-o și lasă-ne și o parere aici despre piesa care după parerea noastră va domina această vară!

 


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Matei Irinel Gabriel
EDM lover sincer 2011 . DJ in the freetime and copywriter.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *