Hardwell ia o pauză

2 min


În urmă cu aproape două ore, Hardwell a făcut un anunț pe conturile sale de socializare în care le spune fanilor că va lua o bine meritată pauză.

Mesajul său urmează mai jos:

„Bună lume,

Încă de când eram un copil am visat la viața pe care o trăiesc în acest moment. O viață plină de muzică, de interacțiune cu oameni minunați şi de libertatea de a mă exprima prin metoda cea mai pură pe care o cunosc.

Am evoluat de la un copil ambițios cu toată viața înainte, în omul de 30 de ani care sunt astăzi, evoluând totodată şi ca artist cu o viteză triplă față de cea in care înaintam în vârstă. În timpul acestor ani am ajuns să mă cunosc din ce în ce mai bine şi cu timpul am realizat că mai sunt foarte multe lucruri pe care aş vrea să le împart cu familia şi prietenii, dar fiind Hardwell 24/7 îmi lăsa foarte puțină energie, iubire, creativitate şi atenţie pentru viața mea ca o persoană normală, pentru a putea face acest lucru.

Din acest motiv am ales să îmi eliberez complet programul de proiecte, interviuri, deadline-uri, release dates, etc. M-am descurcat mereu cu presiunea care vine odată cu un program foarte încărcat, dar pentru moment, a fost prea mult, ca un rollercoaster fără sfârşit. Mereu încerc să dau 200% din ceea ce pot şi pentru a putea face asta în continuare, şi pentru a-mi îmbunătăți creativitatea, am nevoie de o pauză în care să fiu eu, persoana din spatele artistului, şi să mă gândesc la tot ce s-a întâmplat în ultimii ani. Asta înseamnă că programul meu de turneu s-a terminat ieri în Ibiza, pe 6 septembrie 2018 cu un bang. Totuşi, voi face show-ul pentru toate vârstele la Ziggo Dome în timpul Amsterdam Dance Event pe 18 octombrie 2018. Voi continua să fac muzică, nu voi renunța niciodată la asta şi mereu voi vrea să mă conectez cu fanii mei prin ea. Vreau să mulțumesc tuturor fanilor în parte, pentru tot suportul vostru. Iubirea şi dedicația voastră pentru tot ceea ce fac m-au ajutat să evoluez în mult mai multe moduri decât credeam vreodată posibile şi am realizat că vouă vă datorez tot ce am. Speranța mea sinceră este că vom putea să continuăm această călătorie împreună. Vreau să mă întorc mai puternic ca niciodată, dar pentru moment, voi fi doar eu pentru o perioadă.

Robbert”

Pot spune că aceste veşti au fost un şoc pentru toți fanii lui, dar părerea mea (ca fană a lui şi nu doar atât) este că atât timp cât el este fericit şi bine şi noi ar trebui să fim fericiți. Este un om extraordinar şi merită numai binele din lume. Până data viitoare când vom putea spune ‘Go Hardwell or go home!’ îi vom trimite toată iubirea de care are nevoie.


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Pripasu Daniela
Sunt studentă, dar totodată sunt îndrăgostită de muzica electronică. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi viața mea fără ea și din acest motiv aș vrea să ajut și pe alții să o descopere.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *