Festivalul UNTOLD s-a întrecut pe sine însuși în a patra ediție

1 min


Au trecut aproape 3 săptămâni de când a patra ediție a festivalului UNTOLD  din Cluj-Napoca s-a terminat. Cu toate acestea, festivalul a rămas în inimile a peste 355.000 de vizitatori ce au trecut pragul celui mai râvnit festival din România!

În ziua a treia a festivalului, numărul estimat de către organizatorii UNTOLD, trece de 93.000 de persoane, depășind astfel recordul ediției anterioare de 90.000 de persoane.

Festivalul UNTOLD a urcat constant în topurile internaționale de festivaluri, crescând în fiecare an atât ca și număr de vizitatori, cât și ca număr de artiști prezenți pe cele opt scene. Cu multe reprezentații de nota 10+ , artiștii au reușit să facă publicul să vibreze și să se bucure de energia emanată în jur.

S-au evidențiat reprezentațiile unor artiști consacrați precum Steve Aoki (bătaia cu tort), The Black Eyed Peas (pentru momentul I love ROMANIA), Dimitri Vegas & Like Mike (cel mai bun crowd control). De laude s-au bucurat și The Chainsmokers, iar cel mai evidențiat moment a fost setul lui Armin van Buuren de 7 ore !

Celebrul DJ olandez, a avut un set incredibil în fața a peste 65.000 de oameni, ce au stat până la orele 09:00 când artistul și-a încheiat reprezentația. În trecut, artistul a mai avut reprezentații lungi, dar cea de anul acesta, le întrece pe toate.

În total, de voia  bună a participanților la festival s-au ocupat 250 de artiști veniți din toate colțurile lumii.

Așteptăm cu nerăbdare să vedem statisticile de la festivalul UNTOLD, după ediția a 5-a din 2019 (ediție aniversară de altfel)


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Matei Irinel Gabriel
EDM lover sincer 2011 . DJ in the freetime and copywriter.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *