LIVE RADIO STREAM

EDM ROMANIA oferă 20 invitații la evenimentul EVOMANIA . Tot ce trebuie să faci este să îți arăți susținerea față de eveniment !

Mai exact, dacă dorești să partici la cel mai fain eveniment din sfera muzicii house ce se va desfășura în Craiova, tot ce trebuie să faci este să:

  • Dai share public la acest articol.
  • Să dai un like paginii EDM ROMÂNIA
  • Să dai going la evenimentul EVOMANIA
  • Să lași un comentariu la acest articol pe FACEBOOK cu textul “PARTICIP”

Câștigătorii vor fi aleși prin RANDOM.ORG pe 2 Iunie în jurul orei 15 și vor fi contactați pentru a putea intra în posesia invitațiilor. Invitațiile sunt valabile doar până la orele 23:00 !

 

Prima ediție a unuia dintre cele mai majore evenimente ale muzicii house va fi LIVE  în Craiova și se va desfășura pe 2 iunie la Centrul Multifuncțional Craiova, începând cu ora 22:00. Organizatorii au pregătit o petrecere de neuitat în compania unor nume mari din sfera de muzică house, printre care regăsim: MAHMUT ORHAN, MILK & SUGAR, PASCAL JUNIOR, ROSARIO INTERNULLO, SILVIO LUZ.

Îți mulțumim pentru vizită !

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți din industrie sau cu concursurile organizate de noi, te poți abona la micul nostru newsletter. Promitem să nu trimitem mai mult de 1 email pe săptămână !