Carnage a avut până acum un 2018 de vis. Nu numai că a lansat albumul său de debut, care conține colaborări cu nume foarte importante din industrie, dar a și avut sold out la toate spectacolele de pe glob. Pentru majoritatea artiștilor, opțiunea de a lua o pauză și a se bucura de faimă era ceva de luat în calcul, însă nu și pentru Carnage. Oricum artistul nu este chiar cel mai iubit din comunitatea dance music, dar dacă acesta este într-adevăr dedicat își va continua expansiunea față de artiștii din branșă.  Acest lucru rămâne de văzut.

În cursul zilei de astăzi, omul care a ajutat trp-ul să iasă din zona mainstream, a publicat un tweet în care ne spune că revine cu ceva nou, într-o nouă colaborare. De această dată este vorba de vocalistul MHD. Colaborarea pare să fie una potrivită deoarece ambii artiști abordează același stil. Însă, nu avem nici o infomație despre momentul în care vom putea asculta melodia dar imediat ce vor apărea noutăți le veți putea găsi aici!

Îți mulțumim pentru vizită !

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți din industrie sau cu concursurile organizate de noi, te poți abona la micul nostru newsletter. Promitem să nu trimitem mai mult de 1 email pe săptămână !