Drew Taggart vorbește deschis despre depresie și scrierea cântecelor

1 min


Într-o postare onestă și emoționantă pe Instagram, Drew Taggart din The Chainsmokers, vorbește despre depresie. În această postare, vorbește despre cum muzica pe care au lansat-o în ultimul timp are o conotație mai întunecată. El spune că aceste cântece sunt ceea ce l-au ajutat pe el să se simtă mai bine.

Nu m-am simțit mai bine până nu am început să îmi exprim sentimentele prin muzică. Asta explică schimbarea bruscă din stilul muzical The Chainsmokers din ultimul timp…”

Este limpede pentru toată lumea care a ascultat The Chainsmokers până acum că piesele lansate de The Chainsmokers anul acesta, cel mai probabil Sick Boy și Everybody Hates Me sunt mult mai pline de înțelesuri și mesaje. Acestea sunt în contrast absolut cu piesele lansate în 2017, pe albumul Memories…Do Not Open.

”Poate că nu suntem The Chainsmokers pe care i-ați fi vrut și e în regulă, dar asta e ceea ce trebuie să creăm pentru a crește…”adaugă Taggart. Și se pare că ajută. Ultimul lor single, This Feeling este un cântec despre a-ți urma inima. Este un cântec pe care l-ai fi așteptat de la ”vechii Chainsmokers”. Dar nu este fără tonuri mai întunecate. Împreună cu videoclipul cu elementele animate, pare a fi o combinație între ambele lumi.

Face sens că va fi un hibrid, după cum spune și Taggart că acest cântec a fost primul pe care l-a scris după ce a trecut de perioada sa depresivă. Este greu să scapi de toate problemele și urmările lor după ce ai fost în această stare pentru atât de mult timp, dar pare că își revine încetul cu încetul.

El spune că ”Mental sunt în locul cel bun.” ceea ce e o veste foarte bună. Depresia nu este o glumă. Încheie postarea adăugând ”Sper că tuturor vă va placea asta.” Cunoscând povestea din spatele piesei, și greutățile prin care a trecut înainte de a-l termina, îl face mult mai special.

Este bine să auzim că ești mai bine, Drew. Și sperăm că așa vei fi de acum înainte.


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Pripasu Daniela
Sunt studentă, dar totodată sunt îndrăgostită de muzica electronică. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi viața mea fără ea și din acest motiv aș vrea să ajut și pe alții să o descopere.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *