Pe Don Diablo îl cunoaștem drept unul dintre cei mai muncitori producători muzicali de pe planetă chiar. Nu există lună în care să nu auzim fie un remix fie un nou release genial marca Don Diablo. Acest lucru este și mai impresionant, având în vedere că Don a lansat un LP complet cu doar câteva luni în urmă. El nu se oprește aici și arată că își dorește cât mai mult pentru fanii săi, așadar acesta a lansat un preview pentru remixul ce va fi lansat Vineri pentru piesa lui Kygo – Kids in love. Acest preview sună demențial și așteptăm cu nerăbdare și lansarea oficială !

Kygo s-a întrecut pe sine însăși atunci când vine vorba de piesa lui. În schimb acesteia îi lipsește intensitatea pe care  o regăsim la piesele ce se redau prin cluburi. Don Diablo s-a gândit să rezolve aceste probleme și uite ce a ieșit ! În clipul de mai jos puteți auzi un teaser de 30 de secunde al remixului său pentru Kygo. Inutil să spun că sună aproape perfect.

 

 

Îți mulțumim pentru vizită !

Dacă dorești să fii la curent cu ultimele noutăți din industrie sau cu concursurile organizate de noi, te poți abona la micul nostru newsletter. Promitem să nu trimitem mai mult de 1 email pe săptămână !