Discursul plin de emoție al lui Steve Angello din Malmö

1 min


Superstarul suedez Steve Angello a avut un show incendiar în Malmö, Suedia în fața a 28 000 de fani. Show-ul a fost special din mai multe motive, totuși unul dintre cele mai importante este faptul că Steve a mixat pentru cea mai mare audiență pe care festivalul a avut-o până acum, adunând 28 000 de oameni, față de recordul realizat cu două zile înainte de 26 000. Un alt lucru care face acest show special este că acesta a fost singurul show cu acces gratuit pe care Angello l-a avut în această vară. Starul lucrează din greu de câteva luni, la toate proiectele sale, dintre care cel mai sincer este proiectul ‘’For our Sweden’’, care vrea să promoveze o schimbare pozitivă în țara sa natală.

Proiectul se concentrează pe copii și tinerii care suferă de diabet. Conform presei suedeze, Steve Angello va dona toate câștigurile obținute la show-ul de la Malmö Festival proiectelor sociale din oraș. Steve a fost prezent în presă de câteva luni, devenind un susținător puternic  al respectului, responsabilității propriilor acțiuni, și a pozitivității, fiind un exemplu pentru tânăra generație. Ca un lider, el speră să ajungă la inima celor din industria muzicală și nu numai, cu speranța de a fi o influență pozitivă pe scenă și în afara ei.

Un fragment din discursul său la festivalul din Malmö urmează:

‘’Foarte multe se întâmplă în lume, dar nimic nu poate să învingă sentimentul pe care îl trăiesc în seara aceasta aici. Să fiu aici pentru ceva în care vrem să investim și pentru care vrem să luptăm. Vom începe cu rasismul și excluderea socială. O să mă concentrez pe tineri, și împreună vom face Suedia un loc mai bun. Zi după zi, concert după concert, voce după voce.’’

Cu siguranță aceste cuvinte au venit din inimă, iar Steve speră să își întărească fanii și mulți alți oameni nu doar prin puterea muzicii sale, dar și prin bunătatea sufletului său. Actele lui caritabile vor oferi o ocazie celor care nu au avut norocul să primească ajutor până acum.


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Pripasu Daniela
Sunt studentă, dar totodată sunt îndrăgostită de muzica electronică. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi viața mea fără ea și din acest motiv aș vrea să ajut și pe alții să o descopere.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *