Diplo anunță sfârșitul Major Lazer

1 min


Major Lazer au fost prezenți pentru mai mult de o decadă în industria muzicală mondială și au răspândit muzică bună în toate colțurile lumii. Dar, se pare că la anul vor preda ștafeta. Într-un interviu pentru Complex, Diplo a recunoscut, ”Anul viitor marchează ultimul nostru album, deci avem o grămadă de lucruri între atunci și acum.”

Celelalte proiecte ale sale, Silk City și LSD cresc considerabil. Și are, de asemenea, o carieră solo foarte bună, fiind rezident în majoritatea cluburilor din Las Vegas, deci cam are sens. LSD a lansat trei piese din mai până în prezent, iar Silk City este cu patru piese, inclusiv colaborări cu Dua Lipa și GoldLink & Desiigner.

Să spunem că Diplo este ocupat este puțin spus.

”Muzica este foarte rapidă în ziua de azi. Este ca și cum am fi într-un cerc hip-hop tot timpul, un nou rapper se lansează iar carierele acum țin doar în jur de doi ani. Totul este așa de grăbit, deci suntem foarte norocoși că putem să scoatem piese la radio în perioada asta. Cred că acest proiect are suficientă energie în jurul lui pentru a putea să îl menținem relevant, aceasta este esența din a fi DJ buni. Iubim muzica, deci nu avem nevoie să ne blocăm într-un anumit stil.”

Major Lazer numai ce au lansat un nou mixtape, Afrobeats, compus din piese pe care le vor lansa pe un EP în stil Afro-centric, înainte de ultimul album de anul viitor. Îl puteți asculta mai jos.

 


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Pripasu Daniela
Sunt studentă, dar totodată sunt îndrăgostită de muzica electronică. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi viața mea fără ea și din acest motiv aș vrea să ajut și pe alții să o descopere.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *