De necrezut ! 12 piese incă nelansate de către Avicii, au fost lansate de Starkillers !

1 min


De necrezut ! 12 piese incă nelansate de către Avicii, au fost lansate de Starkillers ! Întreaga lume este încă în șoc din cauza primirii veștii cu adevărat cumplite, legate de trecerea în neființă a artistului Tim Bergling cunoscut și sub numele de Avicii. Cu toate acestea, se pare că Starkillers a decis să profite de situație și să lanseze 12 piese făcute în colaborare cu Avicii în perioada în care celebrul DJ încă era în viață.

Starkillers se scuză în fața audienței invocând faptul că piesele nu puteau fi lansate din cauza unor probleme contractuale cu label-urile unde urmau a fi lansate, iar din moment ce artistul principal a trecut în neființă, contractele nu au mai fost valabile, iar lansarea celor 12 piese a fost posibilă.

Starkillers a avut o carieră destul de impresionantă. A fost cunoscut pentru colaborarea sa cu Nadia Ali pentru piesa „Pressure”. Vorbim la trecut deoarece, mulți artiști dar și fani ai renumitului DJ suedez Avicii spun că, cariera lui Starkillers se încheie aici. Se pare că acesta a profitat de cele 12 piese nelansate încă din 2009 alături de DJ-ul și producătorul suedez. Piesele au fost încărcate pe platforma YouTube chiar de fratele artistului Starkillers.

Se pare totuși că artistul a lansat piesele pentru faima personală și nu în memoria lui Avicii !

Mai jos aveți o listă de conversații dintre Starkillers și alți artiști, cât și părerilor unor nume din industrie referitor la poziția Starkillers aici.Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Matei Irinel Gabriel
EDM lover sincer 2011 . DJ in the freetime and copywriter.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *