Calvin Harris spune că este „prea bătrân” pentru spectacole

1 min


Calvin Harris este unul dintre cele mai vehiculate nume din lumea DJ-ingului. Totuși, dacă îl întrebi, spune că este „prea bătrân” pentru spectacole sau turnee prin diferite țări.

Acest lucru este o surpriză destul de mare, deoarece producătorul în prezent deține câteva rezidențiate în Las Vegas și Ibiza, tocmai a lansat o piesă ce merge super bine în topuri împreună cu Sam Smith și este menționat de Forbes ca fiind cel mai bine plătit DJ din 2018. O fi ducând-o rău ?

În show-ul de radio Boogie & Arlene, Harris a povestit despre noul său single „Promises” , cât  și despre gândurile sale despre referitor la viața de producător versus viața de DJ de touring.

„Am mers prin destule turnee, dar cred că cel mai bine mă descurc în studio. Este ceea ce îmi place cel mai mult să fac. Dar un turneu ? În niciun caz . Sunt prea bătrân pentru turnee.”

Totuși, dacă privim la colegii din top-urile internaționale de DJ, putem vedea că David Guetta are 50 de ani, Tiesto are 49, Laidback Luke are 41 și Steve Aoki are 40 de ani. Deci, vârsta este într-adevăr doar un număr, nu?

 


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Matei Irinel Gabriel
EDM lover sincer 2011 . DJ in the freetime and copywriter.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *