BREAKING NEWS: Celebrul DJ Avicii a murit la doar 28 ani

1 min


Din nefericire, aceasta nu este o glumă sau un clickbait 🙁 . Celebrul DJ cunoscut sub numele de Avicii a murit la doar 28 de ani, relatează impresarul artistului. Acesta a decedat Vineri după amiază în Oman.

„Cu profund regret anunțăm pierderea lui Tim Bergling, cunoscut sub numele de Avicii. A fost găsit mort în Muscat, Oman vineri după-amiază, 20 aprilie. Familia este devastată și cerem tuturor să respecte nevoia de intimitate în această perioadă grea. Nu vor mai fi făcute alte comentarii,” a anunțat impresarul starului.

Mai multe detalii referitor la moartea celebrului DJ nu se cunosc încă , vă ținem însă la curent.

În 2016 acesta a decis în 2016 să renunțe la show-uri, datorită faptului că își dorea să facă cât mai multe lucruri în viață.

Tim Bergling, născut pe 8 septembrie 1989, cunoscut sub numele de scenă Avicii, a fost şi producător muzical, nominalizat de două ori la premiile Grammy – pentru single-ul „Sunshine”, cu David Guetta, în 2012, şi pentru single-ul său „Levels”, din 2013. Unele dintre cele mai cunoscute piese ale sale sunt „I Could Be the One”, „Wake Me Up”, „You Make Me”, „X You”, „Hey Brother”, „Addicted to You”, „The Days”, „The Nights” şi „Waiting for Love”. A lansat două albume de studio – „True” (2013) şi „Stories” (2015).

Sursă info: Digi24 Romania.


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Matei Irinel Gabriel
EDM lover sincer 2011 . DJ in the freetime and copywriter.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *