Armin Van Buuren lansează noul single „THERAPY”

1 min


Armin a șocat lumea întreagă cu o lună în urma la lansarea piesei house „Sex, Love & Water„. Mulți fani ai artistului au fost îngroziti că acesta a lăsat balta partea de trance pentru totdeauna, o parte din aceștia fiind foarte impresionați de calitatea neașteptată a piesei. Astăzi Armin continuă să depășească așteptările cu noua lui piesă house „Therapy„. Însă se va ridica și într-un set live la nivelul așteptat de fani? Pe scurt, da, dar la sfârșitul zilei nu putem spune dacă această nouă piesă este la fel de apreciată ca originalul.

„Therapy” în colaborare cu artistul vocal Jamens Newman, este o piesă relaxantă care progresează spre house, însă Armin a reușit să introducă câteva elemente care îl ajută să iasă din cotidian. Pe lângă senzația de tropical pe care îl putem recunoaște cu ușurință, acesta adaugă și elemente de chitară și percuție care laolaltă ne trimit într-o imaginară plajă la oraș în timpul verii.

Cu siguranța Armin este unul dintre cei mai talentați producători din toate timpurile și aceastaă latură pe care ne-o arată duce, cu siguranță la multe reacții de fericire din partea fanilor. Cu toate acestea, rămân la ideea că Armin este cel mai bun în materie de producții trance. Categoric, piesa Somebody este una dintre cele mai bune ale artistului însă nu ne aduce atat de multe noutăți. Ascultă noua piesa mai jos și lasă-ne o părere!


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Matei Irinel Gabriel
EDM lover sincer 2011 . DJ in the freetime and copywriter.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *