Alesso vorbește despre Avicii și stresul turneului

1 min


Acum, cu câteva luni după moartea tragică a lui Avicii, mai mulți artiști au vorbit despre acest subiect, exprimându-și părerea și perspectiva personală despre acesta. Mulți și-au comemorat prietenul la festivalurile din toată lumea, pe când alții au ales diferite modalități de a-i întări pe ceilalți artiști. Însă, doar cei mai curajoși și mai apropiați de Avicii au susținut interviuri publice vorbind despre adevărul dur și circumstanțele acestei situații. Într-un interviu recent pentu NY Post, realizat la festivalul Electric Zoo – starul suedez, Alesso a vorbit despre moartea lui Avicii și despre impactul asupra lui ca artist și  ca persoană.

Alesso despre moartea lui Tim:

‘’E o pierdere teribilă, nu doar pentru lumea muzicii – cred că toată lumea îl cunoștea pe Avicii. Găsesc mult din mine în el, pentru că venim din același oraș, am mers la aceeași școală, ne cunoșteam… Obișnuiam să fim apropiați și după am avut fiecare cariera lui.’’

Din păcate, povara și perioada lungă de turnee puse peste problemele precedente legate de alcool și problemele personale, inclusiv depresia și sănătatea mintală, au avut o greutate prea mare pentru Tim. De fapt, Tim se retrăsese din viața de turneu în 2016, înainte de a fi convins să se întoarcă.

Cu toate acestea, Alesso vorbește despre ‘această viață glamoroasă’ în care artiști precum Avicii trăiau, spunând:

‘’Suntem, la bază, oamenii care stau acasă și fac muzică în fața unui laptop, nu suntem foarte sociabili. Oamenii vin la noi și ne spun, ‘Voi aveți viața cea mai bună. Călătoriți peste tot în lume, stați la hoteluri luxoase și faceți bani…Dar experimentăm și presiunea, așteptările, stresul și toate aceste lucruri.’’

Cu toate acestea, pentru toți artiștii din lume, Alesso susține cu tărie necesitatea de a cunoaște că sănătatea ta mintală și cunoașterea limitelor proprii sunt primele priorități în această viață plină de stres.


Îți place? Distribuie și prietenilor tăi!

Pripasu Daniela
Sunt studentă, dar totodată sunt îndrăgostită de muzica electronică. Nu vreau să mă gândesc cum ar fi viața mea fără ea și din acest motiv aș vrea să ajut și pe alții să o descopere.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *