Ce beneficii am ca membru ?

Ești cel mai fain ! Nu uita asta !

Am vrut să subliniem un aspect important ! Dacă ai decis să intri în comunitatea noastră, clar ești un om super fain, iubitor de muzică, voie bună și petreceri ! Acest site este în viață datorită celor ca tine, care ne motivează să continuăm zi de zi ceea ce facem.

De aceea am construit un portal prin care tu să poți face o multitudine de chestii faine și să nu te plictisești alături de noi. Și pentru că părerea ta contează și însemni mult pentru noi, iată ce îți putem oferi !

Ce beneficii am ca membru ?

1.  Un profil propriu super fain

După înregistrarea pe site, în partea dreaptă sus, după clopoțel, vei putea accesa și modifica propriul tău profil. Ai foarte multe opțiuni, poți socializa cu alți membri cu mesaje, urmări alți membri și în curând foarte multe alte beneficii.

2. Posibilitatea de a posta meme-uri, știri, istorisirile tale de pe la festivale, gif-uri sau videoclipuri.

Dacă deții un cont, ești liber să postezi la noi pe site ! Poți posta meme-uri, povești, articole, gif-uri sau videoclipuri. Toate postările vor fi moderate, așa că postează cu simț de răspundere !

Pentru a putea posta, apasă butonul de COMPOSE din dreapta sus încercuit în poza de mai jos și fă-ți de cap 🙂

3. Posibilitatea de a propulsa un articol/meme/știre în #trending !

Doar membrilor noștri faini li se va permite să propulseze articolele în secțiunea #trending de pe site ! Tu vei decide ce merită să fie vizibil pe site. Atunci când accesezi un articol, doar folosește săgețile din stânga sus ale articolului pentru a propulsa sau…poate nu, un articol/meme/știre, etc.

4. Sistemul de puncte (în curând)

Momentan lucrăm la un sistem de puncte eficient. Celor mai activi membri, le vom răsplăti fidelitatea prin invitații la festivale, acces în backstage, tricouri personalizate EDM România și diferite alte surprize faine !

 

Așadar, ai toate motivele să îți creezi un cont pe site ! Dacă nu ai unul, folosește cu încredere butonul de mai sus de Înregistrare !